Aroa Ruiz

Aroa Ruiz

 

El meu interès se centra en que les persones aconsegueixin un increment en el seu benestar mitjançant la gestió emocional, promovent el desenvolupament d'emocions saludables i l'increment de les seves potencialitats, per generar més harmonia, autonomia i creixement.

 

Experiència

A l’IEPP col • labora com a especialista en Teràpia Positiva, Life Coaching i programes de creixement personal entre els quals s'inclou el programa Benestar 10. Psicòloga Col•legiada Núm. M-23967

En l'àrea de Formació imparteix diversos seminaris i cursos relacionats amb la Psicologia Positiva. Destaquem el Gimnàs Psicològic (Part I), on es promou la identificació i ús de fortaleses en diversos àmbits; el Gimnàs Psicològic per a la gestió emocional (Part II), desenvolupant i potenciant fortaleses en la seva integració amb la gestió i desenvolupament emocional; és tutora del curs online Aplicacions Pràctiques de la Psicologia Positiva (IEPP) i col • labora com a docent en el Curs de postgrau en Coaching Psychology que s'imparteix a la Universitat Complutense de Madrid.

És membre del Grup de Psicologia Positiva Aplicada del Col•legi Oficial de Psicòlegs de Madrid.

El seu interès dins l'àmbit de la psicologia se centra principalment en què les persones aconsegueixin un increment en el seu benestar mitjançant la gestió emocional, promovent el desenvolupament d'emocions saludables i l'increment de les seves potencialitats i recursos interns, per generar més harmonia, autonomia, creixement personal i professional.

 

Formació

Llicenciada en Psicologia per la Universitat a Distància (UNED) Especialista en Psicologia Clínica, Especialista en Psicopatologia i Promoció de la salut (UNED) Màster en Coaching i Intel•ligència Emocional per la Universitat d'Oviedo. Màster en Direcció de Recursos Humans a EFEM. Experta en psicologia Positiva per l’IEPP. La seva formació es centra més en actualitzar els seus coneixements en Psicologia Positiva i en el desenvolupament de la Intel•ligència emocional en diferents vessants (educació, salut, desenvolupament personal).

 

Contactar