Curs d’Expert en Psicologia Positiva

Últimes places. Comencem la nova promoció

IEPP - Curso Experto Psicologia Positiva - Formacion Psicologia Positiva - Master Psicologia Positva  Metodologia del curs

El Curs d'Expert en Psicologia Positiva és un curs presencial que es compon d'un 80% de formació pràctica i un 20% teòrica. El seu marc és vivencial, de manera que els alumnes experimentaran les tècniques que componen el Programa Benestar 10, així com les propostes per professionals de reconegut prestigi en aquesta disciplina.

 

IEPP - Curso Experto Psicologia Positiva - Formacion Psicologia Positiva - Master Psicologia Positva  Reconeixement

  •  Títol Oficial Universitari de la Universitat La Salle (més de 90 universitats a tot el món)
  •  Diploma d'acreditació del Programa Benestar 10. El CEPP és l'únic curs que t'acredita per poder utilitzar el Programa amb els teus pacients.

 

IEPP - Curso Experto Psicologia Positiva - Formacion Psicologia Positiva - Master Psicologia Positva  Què aprendré?

En finalitzar el curs el psicòleg estarà capacitat per desenvolupar la seva carrera professional en l'exercici de la psicologia positiva i el desenvolupament personal, és una interessant opció a l'exercici de la psicologia clínica per la qual és necessària el Màster de Psicologia Sanitària. La nostra millor referència són els professionals que ja hem format. Podeu llegir el que opinen els nostres alumnes i els seus aprenentatges: Opinions alumnes Curs d'Expert en Psicologia Positiva.

 

"IEPP  Com puc accedir?

L'accés a la formació es realitza a través d'una entrevista personal. Aquest curs en psicologia positiva està enfocat a llicenciats o graduats en Psicologia i estudiants d'últim curs de la Universitat (en el cas d'estudiants es valorarà la candidatura en l'entrevista prèvia).

Més informació