Eva Herber

Eva Herber

 

“En la meva feina com a Psicòloga i Coach m'encanta acompanyar les persones en el meravellós viatge que suposa descobrir i desenvolupar les fortaleses que ens permeten superar els obstacles i els dubtes que ens separen d'una vida més plena. A les sessions analitzem el que ens funciona i el que no, connectant amb el que ens mou i motiva, ens permet afrontar els nostres reptes des de la confiança, l'apreciació i treure el millor que portem dins"

 

Experiència

El seu treball com a psicòloga i coach està centrat en la recuperació del benestar després experiències vitals estressants. El seu estil de treball es caracteritza per la combinació de la metodologia cognitivoconductual, amb mètodes basats en Psicologia Positiva i una orientació cap a l'acció, la integritat i iniciativa personal. L'aprenentatge de noves formes d'afrontament que ajuden a superar les circumstàncies adverses o doloroses es complementa amb la identificació i potenciació de recursos personals existents que aporten energia i confiança durant el procés de creixement personal.

Com a Responsable de l'Àrea de Formació de l’IEPP imparteix seminaris i cursos on s'ensenya a identificar i potenciar diferents fortaleses (optimisme, perspectiva, intel•ligència emocional, lideratge, etc), com optimitzar el seu ús en el dia a dia per millorar el rendiment laboral, aconseguir un major equilibri emocional i incrementar la resistència a l'estrès. Com a formadora ha impartit cursos i conferències en múltiples empreses i països, col•labora amb entitats com el Col•legi de Psicòlegs de Madrid, la Universitat Complutense, la Saint Luis University i l'Institut d'Empresa i organitza de forma recurrent seminaris de formació en Psicologia Positiva per a mares i pares.

Com a psicòloga col•labora amb l'associació Mares i Pares en Acció, recolzant a mares i pares separats, i l'associació de Mares Solteres per Elecció en diferents accions formatives. Ha iniciat, coordina i atén el projecte Coaching per a Mares en col•laboració amb Danone Nutrició, on dóna suport emocional i coaching durant embaràs i lactància.

 

Formació

Llicenciada en Ciències Empresarials Internacionals per ESB Reutlingen, Graduat Superior per ICADE Madrid i Experta en Màrqueting i Col•laboració Empresarial. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Nacional a Distància (UNED). Formada en Coaching per l'Escola Coach O a Nova York, EUA (Core Essential Graduate). Especialista en Psicologia Positiva (IEPP).