Gabriel Coll

Gabriel Coll

 

"Gran part de la meva experiència professional es centra en la gestió de persones. Crec fermament en el desenvolupament de les capacitats de l'ésser humà, sempre que hi hagi ganes, esforç i constància"

 

Experiència

Sóc d'aquelles persones que han après molt gràcies a l’autoaprenentatge, he provat diferents estratègies, de vegades m'he caigut, d’altres m'he equivocat, i d’altres hauré encertat. Es pot dir que els avenços eren per mèrits propis, però existia un gran malbaratament d'energia.

Fins que un bon dia en un projecte en el qual vaig participar em van assignar un coach, una persona que em va acompanyar en diversos processos d'aprenentatge. M'ajudava a reflexionar, a cercar possibles alternatives dins meu, vaig començar a analitzar quin tipus de llenguatge tenia amb mi mateix i amb els demés, i com m’influïa l'actitud amb la que em prenia o acceptava el que em passava. És com si m'haguessin tret un pes de sobre, no només avançava més ràpid, sinó que gaudia més del camí. Aquest canvi em va fascinar i vaig començar a interessar- me en el Coaching, vaig descobrir la PNL (Programació Neuro Lingüística) i els seus efectes tan potents.

La Psicologia Positiva m'ha permès conèixer i utilitzar tècniques eficaces en l'àmbit del coaching per a la identificació i desenvolupament de recursos que tenim però que de vegades no sabem com utilitzar de manera eficient.

A día de hoy combino mi jornada laboral entre el Coaching y la gestión de dos empresas. Mi especialidad es el Coaching Actitudinal y el Mentoríng, centrado en procesos empresariales, profesionales, relacionados con la gestión de equipos de trabajo, cómo organizarse para emprender nuevos proyectos, búsqueda o adaptación de nuevos puestos de trabajo, así como la creación de estratégias para aumentar las ventas de una organización.

 

Formació

He tingut l'oportunitat de formar-me en diverses ocasions amb Anthony Robbins, així com amb Santiago Aldekoa, William Halton (Co-creador del Model Tavistock) i Richard Bandler (co-creador de la PNL). Al seu torn m'he format com Business Coach i estic certificat per AECOP.