Per què investigar en Psicologia Positiva?

coaching madrid

La Psicologia Positiva suposa l'estudi científic del funcionament psíquic òptim i de les condicions que comporten al desenvolupament personal, grupal i institucional. Des de la Psicologia Positiva es posa l'accent en la investigació d'aquelles variables que contribueixen a la vida plena i analitzar els processos de desenvolupament de les fortaleses, talents i emocions positives. També s'emfatitza en l'ús d'instruments d'avaluació de qualitat, fiabilitat i validesa empírica demostrable...Seguir leyendo

Gràcies a les investigacions realitzades en aquest àmbit, avui comptem amb diferents tipus d'intervencions i instruments d'avaluació que proporcionen indicadors de benestar, desenvolupament i creixement tant a nivell personal com grupal i organitzacional.

La investigació en Psicologia Positiva ofereix als professionals el coneixement i les evidències que permeten millorar l'atenció i l'assistència a les persones, establir quines són les variables més importants sobre les quals intervenir i avançar en la recerca de solucions als diferents reptes relacionats amb el benestar. Perquè la Psicologia Positiva avanci, i perquè la Psicologia en general millori, cal la investigació, per oferir serveis de major qualitat i millorar el benestar de les persones .

Contraure
 

Objectius

L'àrea de recerca té com a objectiu la gestió, coordinació i posada en marxa de les investigacions que es realitzen en l'IEPP dins del seu marc de treball. ..Seguir leyendo

Així mateix, un altre dels objectius de l'àrea d'investigació és lagestió i millora del Centre de Tests. . Amb aquest objectiu garantim que els instruments d'avaluació compten amb les garanties psicomètriques òptimes per a la seva aplicació.

La collaboració, mitjançant el desenvolupament de projectes de recerca en conjunt amb altres professionals d'àmbit nacional i internacional és una altra fita de l'Àrea d'Investigació, ja que permet tenir una àmplia visió sobre les variables contextuals que influeixen sobre el benestar de les persones.

Un altre objectiu és la supervisió d'investigacions i la formació en estadística aplicada a totes aquelles persones interessades en conèixer com dur a terme una investigació.

El fi últim de l'Àrea d'Investigació és compartir les troballes d'investigacions tant a nivell científic (a través de publicacions i difusió en congressos i esdeveniments professionals), com a la població general (a través de participació en conferències, sessions informatives, i publicacions en revistes).

Contraure
 

Experts

Merche Ovejero

Dir Àrea InvestigacióMercedes Ovejero

Psicòloga Experta en Psicologia Positiva y professora d’Estadística

Vols proposar-nos una investigació?

Si estàs fent una investigació sobre Psicologia Positiva, benestar, fortaleses, emocions positives, sentit vital o altres variables que tinguin relació i vols el suport de l'IEPP per desenvolupar-lo, pots enviar la teva proposta a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

Necessites supervisió o formació en estadística?

PPodem ajudar-te amb un assessorament de qualitat i molt personalitzat per la teva tesis o bé oferir-te classes pràctiques amb un mètode comprensible, senzill i divertit pels teus exàmens d’estadística o psicometria.

Pots enviar-nos la teva consulta a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. i et proposarem un pla personalitzat.

 

Entrevista Gratuïta