Preguntes Freqüents

 • Quan anar al psicòleg?

  Depèn de cada persona i de cada situació. Un psicòleg és un especialista en la ment humana i la seva tasca és fomentar el teu benestar, per aquest motiu, pot ser-te útil tant per ajudar-te a sentir-te millor, ja sigui perquè et sents malament (amb ansietat, trist, deprimit, angoixat, estressat, etc) o perquè et trobes bé però vols sentir-te millor. Això sí no cal "estar malament" per anar al psicòleg, tot el contrari.

 • Què és una teràpia positiva?

  La teràpia és un procediment de canvi dirigit a persones que experimenten malestar. Quan s'utilitzen tècniques de la Psicologia Positiva dirigides a fomentar el desenvolupament de fortaleses, emocions positives i en general el benestar, s'anomena teràpia positiva. + info teràpia positiva

 • És més eficaç que altres teràpies?

  Segons els últims estudis sí, la Psicologia Positiva augmenta l’efectivitat de les intervencions.

 • Què és el coaching?

  És un procediment de canvi que està destinat a persones que es sentin bé però que vulguin millorar en algun aspecte concret. + info coaching

 • Què és el Programa Benestar 10?

  És un procediment estructurat d’increment del benestar que dura 10 sessions. + info Benestar 10

 • Quantes sessions dura una teràpia o un procés de coaching?

  Depèn de cada persona, els nostres protocols són d'intervenció breu, , però les sessions varien en funció del cas. En l'orientació podem fer una estimació en funció de la informació que ens transmetis.

 • Com pot ajudar-me la Psicologia Positiva?

  Un gran volum d'estudis científics han demostrat que la Psicologia Positiva incrementa l'eficàcia dels procediments. A diferència d'altres eines, la Psicologia Positiva focalitza l'atenció en els recursos, les fortaleses, el benestar i la felicitat, i no tant en el que no funciona o en el que no s'està fent bé. D'aquesta manera pots aprendre a identificar i utilitzar el que et funciona per sentir major domini, confiança i satisfacció..

 • Puc combinar la Psicologia Positiva amb una altre teràpia que estigui fent?

  En principi sí, però és important conèixer amb què estàs treballant, en l’orientació podem determinar-ho.

 • Quina formació em convé?

  Depèn del teu objectiu. . El recomanable és que facis un cop d'ull als cursos a la web i demanis una orientació gratuïta, en ella t'informarem sense compromís i amb més detall sobre els continguts i característiques de cada curs, perquè puguis decidir si algun s'ajusta al que estàs buscant.

 • Com puc accedir al Curs d’Expert en Psicologia Positiva?

  Cal ser estudiant d'últim curs o haver acabat Psicologia o Medicina. Per accedir has de sol • licitar una entrevista en què t'explicarem amb detall les característiques del curs, avaluarem la teva candidatura i decidirem si és una formació idònia per a tu.

 

Pots resoldre aquestes o altres dubtes en una Orientació Gratuïta i sense compromís.

Orientació Gratuïta