Qui Som

Missió de l’IEPP

Cada any l'Equip del l'IEPP revisa la missió i objectius en què volem posar tota la nostra energia i entusiasme.

Al gener d'aquest any, després d'una fructífera sessió de coaching d'equips liderada per un dels psicòlegs coach del l'IEPP arribem a visualitzar com a missió contribuir al benestar personal, laboral i social de persones i organitzacions. ..Seguir llegint

Per mantenir aquesta missió ens hem fixat diferents objectius com a equip. Som conscients del constant creixement i evolució de la Psicologia en general i de la Psicologia Positiva en particular, per això una d'aquestes metes és continuar formant-nos i actualitzar els nostres coneixements de forma constant, tant amb lectures de recerca i bibliografia com amb formacions amb les entitats més prestigioses del sector.

Una altra part important per materialitzar aquesta missió té a veure amb la validació de les formacions i processos que realitzem, ja sigui a nivell particular o empresarial. Per això hem incrementat el nostre equip amb una experta investigadora que mesurarà tot el que fem, escriurà articles sobre els resultats i els publicarà en les revistes d'alt impacte relacionades amb la Psicologia Positiva.

Finalment analitzem l'efectivitat de cada psicòleg de l'equip per determinar els processos en els que posem més en joc les nostres fortaleses i així optimitzar la nostra energia i resultats. Això contribuirà a incrementar notablement els resultats positius dels diferents serveis que oferim i d'aquesta manera connectem amb la nostra missió general i principal, contribuir al benestar de les persones que ens coneguin.

Contraure

Filosofia de treball

Els valors que ens defineixen com a organització són la Honestedat, la Justícia, la Contribució i el Creixement. Aquesta base impregna tot el que fem. ..Seguir llegint

La Honestedat i la Justícia com a font d'equilibri

Derivat d'aquests valors considerem que la nostra forma de treballar és transparent i equitativa. En base a aquests valors hem creat el Servei d'Assessorament gratuït, amb el qual oferim una opinió sincera i professional sobre allò en el que podem contribuir a millorar i allò que està fora de les nostres competències, A més a més de la major adaptació possible dels nostres serveis i preus a cada situació particular.

La contribució és el que ens mou

La Contribució és un altre dels nostres valors fonamentals, tant a nivell personal com organitzacional, gaudim quan veiem que la persona que tenim davant o l'equip amb el qual hem treballat ha crescut, que saben identificar allò en el que són bons, de manera que gaudeixen , que treuen el major potencial als seus talents i senten que la seva vida és satisfactòria.

Donada la situació social i econòmica actual hem decidit fomentar la nostra necessitat de contribuir mitjançant la col•laboració amb l'Associació Espanyola de Psicologia Positiva. Aquesta col•laboració ens permet oferir subvencions parcials o completes per a la realització de qualsevol servei a persones que no poden accedir de forma privada. A aquestes subvencions poden optar persones amb situacions socioeconòmiques particulars que estem definint en l'actualitat, podeu consultar les bases al següent link.

Som una Organització Saludable

Des de la Direcció i Coordinació de les diferents àrees del l'IEPP els responsables donen suport a cadascun dels integrants de l'equip per fomentar el seu creixement personal. Prioritzem les activitats que ens facin sentir-nos plens, ja sigui des del vessant més professional o des de la personal. Ens aturem a planificar i dissenyar plans de desenvolupament per a cadascun dels membres de l'equip i sentir que així estem construint una organització saludable.

Per això la prioritat per a aquest projecte són les persones, el seu benestar, la seva felicitat i el seu creixement.

Contraure

 

Diriectors IEPP Central

Dafne Cataluña

CEO Internacional

Llegir més

Gabriel Coll

CEO Internacional

Llegir més

Elaine Ramos

Responsible Administració

Llegir més

Merche Ovejero

Responsible Investigació

Llegir més

Eva Herber

Responsable de Formació

Llegir més

 

Delegacions

Delegació Madrid Centre- C. Madrid (Espanya)

Dafne Cataluña

Directora Delegació

Llegir més

Aroa Ruiz

Psicòloga i coach

Llegir més

Ricardo Espinosa

Psicòleg

Llegir més

Adela Lasierra

Psicòleg

Llegir més

Raquel Rodríguez

Psicòloga, psicopedagoga i coach

Llegir més

Almudena

Psicoòloga Infantil

Llegir més

Delegació Valdemoro - C. Madrid (Espanya)

Carlos Muñoz

Director Delegació

Llegir més

Aroa Ruiz

Psicòloga i coach

Llegir més

Raquel Rodríguez

Psicòloga, psicopedagoga i coach

Llegir més

Delegació Getafe - C. Madrid (Espanya)

Marta Madrigal

Directora Delegació

Llegir més

Aroa Ruiz

Psychologist and Coach

Llegir més

Raquel Rodríguez

Psicòloga i coach

Llegir més

Delegació Barcelona/Gerona

Cataluña (Espanya)

Anabella González

Directora Delegació

Llegir més

Delegació Centro

Murcia (Espanya)

Victoria Mora Boronat

IEPP -  Victoria Mora, Directora Delegación CartagenaDirectora Delegació

Llegir més

Delegació Genova

Italy

Mauricio Sanguinetti

Director Delegació

Llegir més

Delegació Bogotá - Colombia

Rafaelle Condarcuri

Directora Delegació

Llegir més