Raquel Rodríguez

Raquel Rodríguez

 

“El meu interès en la psicologia positiva versa especialment en com potenciar l'orientació i la presa de decisions en moments de canvi o crisis vitals.” Mi interés en la psicología positiva versa especialmente en cómo potenciar la orientación y la toma de decisiones en momentos de cambio o crisis vitales.

 

Experiència

Al IEPP col •labora com a terapeuta i formadora i coach. Dins de l'equip està especialitzada en els programes de Coaching Positiu, Benestar 10 i en Teràpia Positiva.

Ha treballat de manera multidisciplinària com a psicòloga, formadora, orientadora, investigadora i consultora, en àmbits tant empresarials, com socials i acadèmics. Actualment compagina la seva feina com a Psicòloga i Coach Positiva en el nostre equip amb altres projectes professionals.

Realitza sessions i formacions en castellà, anglès i italià.

 

Formació

Llicenciada en Psicologia (premi al millor expedient). Col•legiada pel Col•legi de Psicòlegs de Madrid M-19963 i en Psicopedagogia per la Universitat Complutense de Madrid.

Àmplia formació de postgrau: Curs d'Aptitud Pedagògica amb especialitat en Orientació, Mester en Recursos Humans i Gestió del Coneixement (Menció d'Honor en la qualificació), Suficiència Investigadora en el Doctorat en Psicologia, tot això per la Universitat Complutense de Madrid.

Experta en Mediació per l'Associació Interdisciplinar Europea d'Estudis de la Família.

Experta en Psicologia Positiva per l'Institut Europeu de Psicologia Positiva.

Màster Practitioner en Programació Neuro-lingüística per The School of Change. Reconegut per ITA (Internacional Trainers Academy of NLP).

Certificació Internacional en Coaching amb PNL i Intel•ligència Emocional per l'Institut Integral de Coaching i Desenvolupament Personal. Reconegut per ASESCO (Associació Espanyola de Coaching).

 

Contactar