Mauricio Sanguinetti

Mauricio Sanguinetti

 

"L'interès per la Psicologia Positiva sorgeix de la meva passió per la millora contínua i el desenvolupament humà en general. La meva missió és ajudar a les persones a reconèixer el seu propi potencial i virtuts i que el posin en acció per construir un projecte de vida que és una obra d'art, la recerca de l'harmonia i la felicitat ".

 

Experiència

A l'IEPP és el director de la delegació de la ciutat italiana de Gènova, on exerceix les seves funcions com a psicòleg, coach i formador. El seu passat com a esportista professional el va portar a voler treure el millor de les persones, sobretot d'una manera constructiva i en línia amb els que és el major potencial intrínsec de les persones, de manera que puguin trobar la satisfacció i la felicitat autèntica.

 

 

Formació

Es va graduar en Psicologia a la Universitat de Roma La Sapienza especialitzada en Psicologia de la Comunicació.

En la seva carrera ha realitzat dues importants investigacions, la primera: "Quan els diners ja no és una raó", és l'estudi científic de com canvia la motivació en un equip de futbol professional, quan no hi ha recompensa a part de la dels diners. L'altra és una recerca internacional que es va dur a terme directament pel professor M. Csikszentmihalyi, de la Universitat de Clearemont en col•laboració amb el professor Marí Bonaiuto (Universitat La Sapienza de Roma), tracta sobre la correlació que hi ha entre l'estat i els diferents estats de flux d'identitat com el personal, el social i el del lloc.

Graduat per l'Institut Europeu de Psicologia Positiva a Madrid com a expert en Psicologia Positiva.

Format com a Coach professional diplomat en l'Escola italiana de Life & Corporate Coaching de Roma

Corporate Coaching di Roma.