Benvinguts a l’IEPP

BIenvenidos al IEPP

L'Institut Europeu de Psicologia Positiva (IEPP) està format per un equip de psicòlegs el propòsit del qual és difondre i promoure la bona praxi de la Psicologia Positiva Aplicada. .Aquesta branca de la psicologia es basa en l'aplicació de diferents tècniques avalades científicament en l'increment del benestar i la felicitat de les persones, promou la salut i el creixement personal, i d'aquesta manera, contribueix en una major qualitat de vida.

 

Quinsbeneficisaporta la Psicologia Positiva?

La Psicologia Positiva representa una innovació dins del camp de la Psicologia. Una definició completa de la Psicologia Positiva és la de "estudi científic del funcionament humà òptim" (Ken Sheldon, Barbara Frederickson, Kevin Rathunde, Mike Csikszentmihalyi, and Jon Haidt, 1999)...Continuar llegint

Su mayor contribución ha sido la de crear una clasificación de las fortalezas del ser humano, de aquello que se nos da bien hacer y que además disfrutamos haciendo. Esta Clasificación que nos ha permitido a los profesionales disponer de técnicas eficaces para la mejora del rendimiento y el bienestar. Esta clasificación comprende 24 fortalezas:.. Contraure

Psicologia Positiva Aplicada

A l’IEPP podem ajudar en diferents objectius, els processos de millora els realitzen psicòlegs col•legiats que complementen la seva especialitat en Psicologia Positiva amb altres en funció de l'àrea de treball, des de la intervenció en organitzacions fins al coaching de fortaleses o la psicoteràpia positiva.

 

Equip de professionals

L’IEPP està format per un equip de Llicenciats en Psicologia i coaches especialitzats en Psicologia Positiva i en altres eines d'eficàcia contrastada, en funció de l'àrea de treball.

Consultar perfils

 

Vol conèixer el que li aportarà el nostre mètode?

Per conèixer amb més detall els beneficis que aporta la nostra forma de treball disposa del Servei d'Orientació Gratuït,amb el qual podrà conèixer a un dels experts i explicar la seva situació particular. Aquest expert li informarà sense compromís de les millors opcions perquè pugui decidir si entre elles es troba el que està buscant.

Orientació Gratuïta