Servei d'orientació gratuït

Servei d'orientació gratuït

Un dels valors fonamentals de l’IEPP és fer un ús adequat i eficaç de la psicologia en general i de la psicologia positiva en particular. Per aquest motiu hem creat un servei gratuït d'orientació realitzat per psicòlegs experts..

En el cas que els dubtes tinguin a veure amb la teràpia, les persones que ho sol•liciten solen resoldre els seus dubtes sobre si el que els passa pot millorar-se amb una teràpia psicològica o és més adequat un altre procediment com el coaching o el desenvolupament personal. En funció dels teus objectius i la situació en què et trobis valorem la viabilitat i pronostiquem l'efectivitat dels diferents mètodes en què han estat entrenats els psicòlegs de l’IEPP per oferir-te una opinió transparent i realista dels resultats que pots aconseguir i de la estimació de sessions en què pots aconseguir-ho.

Els procediments utilitzats en e l’IEPP són d'intervenció breu, la mitjana dels centres l'any 2014 en processos de teràpia ha estat de 18 sessions, però cada cas és diferent i per això necessita d'una atenció i valoració personalitzada.

En el cas que vulguis formar-te en psicologia positiva podem informar de quin és el curs que més s'adapta al teu perfil i si és necessari realitzar una entrevista d'accés (CEPP).

Si ets una empresa que vol formar els seus treballadors amb l'objectiu d'incrementar la seva productivitat fomentant el benestar laboral amb tècniques científicament validades pots sol•licitar una reunió i els experts en formació a empreses li assessoraran sobre els serveis de formació i de prevenció de riscos psicosocials.

Per sol•licitar una orientació gratuïta i sense compromís només has d'accedir al formulari de contacte triant aquesta opció en el desplegable i la Delegació amb la qual vols contactar perquè puguem tramitar la teva sol•licitud el més aviat possible, a l'espai d'observacions pots indicar breument el motiu pel qual vols contactar amb l'equip de psicòlegs de l’IEPP i si l'orientació prefereixes fer-la presencial, per Skype o per telèfon.